diumenge, 11 d’abril del 2010

12 blancs 0, Barça 2

El Barça acaba de guanyar el clàssic al Bernabeu, amb 11 animalets, donan patadas a dret i esquerra i amb l’acompanyament del cagueta de torn, el Mejuto González, que com esta manat es incapaç de fer-lis una malifeta al seu equip. Per desgracia els nostré no han pogut demostrar la seva qualitat a Madrid, per que, com a bons esportistes que son els blancs, s’han encarregat, de fer-nos totes les marranades, de les que en tenen una bona colecció.
Malgrat tot estem capdavanters i amb vuitanta punts. Segurament el 22 de maig, els verdaders esportistes de Madrid, podrán gaudir, d’un bon espectacle, de futbol -amb la final de la “champions” que encara que no la guanyem, al menys hi haurem arrivat, i sense haver tingut que comprar tres tuneladoras.(*)
(*) En una conferencia a Vic l’economista Leoplodo Badia, va comparar l’inversió de Florentino, amb la compra del Cristiano, com si el presidente hagués comprat tres tuneladoras, per la seva empresa de construcció, que a la llarga amb la venda de samarretes i altres tonteries sempre es poden amortitzar. Doncs aixó , solament es una eina i res mes.