dimarts, 10 de maig del 2011

El sentit comú del TC

Per una vegada el Tribunal Constitucional, ha fet gala de sentit comú, doncs no d’altra manera es pot interpretar que hagi donat via verda a les candidatures de Bildu, esmenant-li la plana al TS. No es pot oblidar que Bildu, representa ,o per lo menys intenta representar a l’esquerra abertzale, que aplega gaire be 300.000 persones, que no tenien cap tipus de representació, al haver-ne il.legalitza’t -de forma dubtosa a l’antiga Batasuna-.
També val a dir que segons les informacions publicades, Bildu, acatava en els seus estatuts sens cap mena de dubte, l’espiri’t de la llei de partits, així com també sembla ser que a les seves llistes, no havia cap persona imputada en cap delicte. Malgrat tot no podem oblidar que des de fa ja temps hi ha un partit que la seva única estratègia per guanyar escons, es dedicar-se a intoxicar. I un altre partit que per por de perdre escons, seria capaç de negar que la lluna surt de nit.
Per tant hem de celebrar que malgrat tenir un Tribunal Constitucional, sospitós de partidisme polític,-doncs es escandalós, que els seus membres estiguin considerats, “conservadors i progressistes”- deixant clar a quin costat de la balança inclinaran les seves decisions, que tindrien que ser completament imparcials, en aquesta ocasió, han fet be la seva feina.
Esperem i desitgem que , arribarà el dia en que podrem tenir una judicatura a l’alçada dels nostres veïns, i sobre tot lo que es mereix el país. Completament independent, com tindria que ser al considerar-lo el tercer poder de l’Estat de dret
.